Actualitate

Mașină răsturnată în comuna Mociu. Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital

Pompierii și un echipaj SMURD intervin sâmbătă seară la un accident petrecut în localitatea Ghirișu Român din comuna Mociu.

Mașină răsturnată în comuna Mociu. Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital - FOTO: ISU Cluj Mașină răsturnată în comuna Mociu. Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital - FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident a avut loc sâmbătă seară în comuna Mociu, județul Cluj. O mașină s-a răsturnat, un tânăr de 20 de ani fiind rănit și transportat la spital, a transmis ISU Cluj.

 


„Pompierii de la Detașamentul Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Ghirișu Român, comuna Mociu. Din primele informații, în accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 20 de ani, conștient. Acesta primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și va fi transportat la spital. La fața locului acționează pompierii de la Punctul de Lucru Mociu”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Autostrada Transilvania. Un microbuz cu 16 pasageri și o mașină s-au ciocnit

Ultimele Stiri
abonare newsletter