Actualitate

Doi bărbați din Cluj și Alba, prinși în flagrant în timp ce furau băuturi alcoolice și piese auto

Doi bărbați din Cluj și Alba a fost prinși de polițiști în timp ce furau băuturi alcoolice, dar și compnenete auto de la firma la care lucrau.

Bărbați din Cluj și Alba, prinși în flagrant în timp ce furau băuturi alcoolice și piese auto. FOTO: IPJ Cluj Bărbați din Cluj și Alba, prinși în flagrant în timp ce furau băuturi alcoolice și piese auto. FOTO: IPJ Cluj

 

 


Doi bărbați din Cluj și Alba, angajații unei societăți comericale, au fost prinși în flagrant de polițiștii din Turda, noaptea trecută, în timp ce fruau băuturi aloolice dintr-un depozit din comuna Moldovenești.

 


„La data de 8 iulie a.c., în baza activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat, în flagrant, doi bărbați, ambii în vârstă de 43 de ani, din județele Cluj și Alba, după ce au sustras mai multe băuturi alcoolice dintr-un depozit situat în comuna Moldovenești.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 02.15, în baza informațiilor de interes operativ, polițiștii i-au depistat pe cei doi bărbați pe un drum din comuna Moldovenești, imediat după ce au sustras o cantitate de băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 1.000 de lei”, a transmis IPJ Cluj.


Anterior, cei doi bărbați ar mai fi furat băuturi alcoolice și compnente auto în valoare de 35.000 de lei, pe parcursul lunilor mai-iunie. 

„De asemenea, în baza investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că în perioada mai – iunie a.c., în calitate de angajați ai societății comerciale, cei doi ar mai fi sustras diverse componente auto, printre care acumulatori, ulei, dar și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximative 35.000 de lei.


În continuare de efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a mai arătat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un străin, arestat preventiv după patru luni de furturi în Dej! A „spart” o biserică și mai multe magazine din oraș

abonare newsletter