Actualitate

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din Cluj, după ploi. Tișe: „Important e că nu au existat drumuri blocate”

Consiliul Județean Cluj a avut intervenții pe mai multe drumuri județene din zona de munte, afectate de ploile torențiale.

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din Cluj, după ploi. FOTO: CJ Cluj Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din Cluj, după ploi. FOTO: CJ Cluj

 

 


Furtunile de ieri au îngreunat traficul rutier pe mai multe drumuri din zona de munte a județului Cluj, transmite CJ Cluj. 

 


„Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în contextul fenomenelor meteorologice extreme din cursul zilei de miercuri, 5 iulie, au fost semnalate mai multe situații în care traficul rutier pe drumurile județene din zona de munte a fost îngreunat ca urmare a ploilor torențiale și a vijeliilor”, arată Consiliul Județean Cluj, într-un comunicat de presă.

Din fericire, nu au existat drumuri blocate în urma ploilor. 


„Cel mai important e faptul că la nivelul județului Cluj nu au existat drumuri județene blocate în urma ploilor din cursul zilei de ieri. Angajații noștri din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat au intervenit cu promptitudine și continuă să o facă chiar și  la această oră pentru completa degajare a tuturor drumurilor afectate”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Traficul rutier, îngreunat pe mai multe drumuri

În cursul zilei de ieri, angajații D.A.D.P.P. din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, au acționat cu utilaje și unelte specifice în vederea curățării carosabilului în zonele afectate, pe următoarele drumuri județene: 


  • DJ 107R Făget - Sălicea – Ciurila, până în zona localității Filea de Sus
  • DJ 103K Căpușu Mare - Dângău - Râșca
  • DJ 107M, pe tronsonul Iara - Buru
  • DJ 107L, în zona localității Lita

În acest context, angajații Consiliului Județean au acționat pentru desfundarea podețelor înfundate, înlăturarea aluviunilor adunate de pe drumurile laterale, decolmatarea șanțurilor și umplerea acostamentelor spălate.

De asemenea, în cursul acestei dimineți, dar și la această oră, se acționează pe alte trei drumuri județene:


  • DJ 107R, pe tronsonul dintre Băișoara și Muntele Băișorii
  • DJ 107N, din Valea Ierii spre Mânăstirea „Înălțarea Domnului” Muntele Rece
  • DJ 107T Măguri - Măguri Răcătău.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vară cu precipitații! Gospodării, drumuri și beciuri inundate în județul Cluj, în urma ploilor de miercuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter