Actualitate

Accident rutier în Săcuieu. Un motociclist a ajuns la spital

Accident rutier produs între localitățile Bologa și Săcuieu, cu implicarea unei motociclete. Conducătorul motocicletei a fost transportat de urgență la spital.

Un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier. Conducătorul motocicletei a fost transportat la spital/Foto: ISU Cluj Un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier. Conducătorul motocicletei a fost transportat la spital/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au fost alertați despre producerea unui accident rutier între Bologa și Săcuieu. Din primele informații, în accident este implicată o motocicletă care a derapat.

 


Conducătorul motocicletei a fost rănit și a fost nevoie să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

„Din primele informații, în accident este implicată o motocicletă care a derapat. Motociclistul este conștient și cooperant. Se deplasează la fața locului o autospecială și o ambulanță SMURD. Motociclistul de aproximativ 60 de ani a fost preluat de echipajul SMURD. Acesta acuză dureri la un membru inferior și prezintă o excoriație la nivelul feței, urmând a fi transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.


Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

abonare newsletter