Actualitate

Restricții de circulație, în zona Cluj Arena, cu ocazia sfertului de finală din Campionatul European de Fotbal UEFA U21

Duminică, 2 iulie, se dispută sfertul de finală din Campionatul European de Fotbal UEFA U21. Cu ocazia meciului, în zona stadionului Cluj Arena, sunt anunțate o serie de restricții de circulație.

Restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena/ Foto: monitorulcj.ro Restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Duminică, 2 iulie, pe Cluj Arena are loc sfertul de finală din Campionatul European de Fotbal UEFA U21. Franța și Ucraina vor lupta pentru calificarea în semifinală de la ora 22:00.

 


Cu ocazia meciului din sferturile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA Under 21, desfășurat în Cluj-Napoca în 2 iulie 2023, vor fi introduse restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena, începând cu ora 19:30, după cum urmează:

  • Pe strada Splaiul Independenței (de la intersecția cu strada George Coșbuc până la intersecția cu strada Giuseppe Garibaldi)
  • Pe strada George Coșbuc (de la intersecția cu Aleea Stadionului până la intersecția cu strada Splaiul Independenței, pe sensul de mers înspre strada Splaiul Independenței)

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează că, în ziua meciului, vor fi afectate de restricții liniile de autobuze 30, M26 și Cora 1, în intervalul orar 19:30 – 23:00. Aceste linii vor circula pe traseu deviat pe străzile Uzinei Electrice, Aleea Stadionului, G. Coșbuc. Linia M26, la întoarcere din P-ta M.Viteazul, va circula pe str Regele Ferdinand, Memorandumului, Moților. Circulația tramvaielor liniilor 101 și 102 va fi permisă pe Splaiul Independenței.


Pentru preluarea suporterilor la finalul meciului, pe Splaiul Independenței, în stația Cluj Arena, vor staționa autobuze pe linia 30 și tramvaie pe liniile 101 si 102.

„Amintim posibilitatea utilizării liniilor de noapte 5N (P-ța Gării – Str. T.Vuia), 25N (Str. Bucium – Str. Unirii), 54N (Cart. Zorilor – Cart. Grigorescu), cu program până la ora 02:30”, a transmis CTP Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Transport public de noapte la Cluj-Napoca cu trei linii. Autobuzele vor porni din 1 iulie

Atenție, șoferi! Restricții noi de circulație în centrul Clujului. Strada Universității, complet închisă

Ultimele Stiri
abonare newsletter