Actualitate

Stația „Agronomia”, relocată din cauza lucrărilor de pe artera Moților-Mănăștur. Unde vor aștepta clujenii autobuzul?

Atenție, clujeni! Stația de autobuz de pe Calea Mănăștur va fi relocată temporar din cauza lucrărilor de modernizare din zonă.

O stație de autobuz va fi relocată temporar/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com O stație de autobuz va fi relocată temporar/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Lucrările pentru extinderea arterei Mănăștur-Moților, menite să fluidizeze traficul, avansează atât pe sensul de urcare spre cartierul Mănăștur, cât și pe sensul de coborâre spre Calea Moților. 

 


În acest context, stația de bus de la Agronomie va fi temporar relocată, potrivit unui anunț publicat marți de Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca. 

Relocare temporară a stației Agronomia

Lucrări la Calea-Moților-Calea Mănăștur. Stația de bus „Agronomia”, relocată/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

CTP Cluj-Napoca informează că, începând cu data de 27.06.2023, ca urmare a lucrărilor de modernizare de pe Calea Moților și Calea Mănăștur, stația Agronomia va fi relocată temporar cu cca 60 m spre centru, în dreptul imobilului cu nr. 141.


Lucrări la Calea-Moților-Calea Mănăștur. Stația de bus „Agronomia”, relocată/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

Deocamdată, nu a fost oferit un termen estimativ pentru perioada în care stația de autobuz va fi relocată. 

De altfel, în martie 2023, stația de bus de pe sensul opus, „Fabrica de bere”, a fost de asemenea mutată temporar din cauza lucrărilor din zonă. 


În mai 2023, lucrările pentru reorganizarea zonei înregistrau un grad de realizare în proporție de 60%.

CITEȘTE ȘI: 
O singură bandă de mers spre Mănăștur. Cum evoluează lucrările pentru extinderea arterei FOTO

Conform estimărilor oficiale, proiectul de extindere a arterei Moților-Mănăștur și a străzilor adiacente va fi încheiat până la finalul lui 2023.


Circulația urmează să fie deschisă în totalitate conducătorilor auto din septembrie, odată cu începutul viitorului an școlar 2023-2024. Restul lucrărilor vor fi realizate până la finalul acestui an.

Potrivit reprezentanților administrației locale, în urma lucrărilor de modernizare de pe axa Est-Vest, Clujul va putea dispune de o bandă dedicată transportului public în comun din Mărăști până în Mănăștur.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O singură bandă de mers spre Mănăștur. Cum evoluează lucrările pentru extinderea arterei FOTO

Lucrările de pe Calea Mănăștur „mută” o stație de autobuz. Unde vor aștepta busul clujenii

POZA ZILEI Trafic paralizat pe artera Moților-Mănăștur. Se circulă în coloană

Ultimele Stiri
abonare newsletter