Actualitate

Pieton băut, lovit de o trotinetă pe Memorandumului. Două persoane au ajuns la spital. VIDEO

Un pieton băut a fost lovit, vineri, de o trotinetă electrică pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Două persoane au ajuns la spital.

Accident pe Memo/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca Accident pe Memo/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un pieton a fost lovit, vineri, de o trotinetă electrică pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca.

 


„Pieton lovit pe trecere  de o trotineta electrică, pe strada Memorandulmului. Accident cu victime”, a scris un martor pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, două persoane au fost transportate la spital.


„A fost un accident în care au fost implicați un bărbat aflat pe trotineta și un pieton. Ambii au fost transportați la spital cu răni superficiale”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

Reporterii monitorulcj.ro au solicitat detalii și de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Update: Potrivit polițiștilor, pietonul în vârstă de 66 de ani a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a fost testat cu aparatul etilotest, concentrația fiind de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Pietonul în vârstă de 66 de ani este din Cluj-Napoca și a avut 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a traversat trecerea de pietoni pe culoarea roșie a semaforului electric și a fost lovit de un tânăr de 24 de ani din Baia Mare care circula cu trotineta electrică de pe Moților spre Bulevardul 21 Decembrie 1989. Cei doi bărbați au fost transportați la spital”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

CITEȘTE ȘI:

A murit femeia implicată în accidentul din Săcuieu! Șoferul mașinii a ajuns la spital. FOTO

Accident teribil cu doi morți, produs de un tânăr fără permis. O autoutilitară a intrat în plin într-un TIR. FOTO

Minor accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer beat. Copilul, în stare gravă la spital. Conducătorul auto a fugit de la locul faptei

Ultimele Stiri
abonare newsletter