Actualitate

Caniculă și disconfort ridicat în toată țara. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca?

Până sâmbătă toată țara va fi cuprinsă de caniculă și disconfort termic ridicat. Vezi cum va fi vremea în Cluj-Napoca.

Caniculă/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Caniculă/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo valabilă până sâmbătă, 24 iunie, de caniculă și disconfort ridicat.

 


Potrivit meteorologilor, disconfortul termic va fi ridicat, joi (22 iunie) în regiunile vestice și sud-vestice, vineri în toate zonele de câmpie și pe arii restrânse în cele deluroase, iar sâmbătă cu precădere în sud și est, astfel încât indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 36 de grade, iar la câmpie va fi caniculă.

„În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.”, au transmis meteorologii.


Prognoza meteo în Cluj-Napoca

Temperaturile vor fi ridicate în Cluj-Napoca, ajungând la maxime de peste 30 de grade Celsius.

Potrivit prognozei AccuWeather, sâmbătă chiar dacă temperaturile vor fi ridicate își vor face simțită prezența ploile.


Vineri, 23 iunie, maximele vor ajunge la 32 de grade Celsius, iar soarele va străluci cu putere. De asemenea, pe timpul nopții sunt așteptate 18 grade Celsius.

Sâmbătă, 24 iunie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 88%. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius, în timp ce minima va coborî la valoarea de 17 grade Celsius.


Duminică, 25 iunie, ploile vor rămâne prezente în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 88%. Cerul va fi predominant acoperit de nori. Temperaturile pe timpul zilei vor fi de 27 de grade Celsius, în timp ce noaptea sunt așteptate 13 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de ploi și furtuni, în județul Cluj. Avertizare meteo de caniculă, în weekend

11 clujeni au leșinat pe stradă din cauza caniculei. Cum oferim primul ajutor până la sosirea ambulanței?

Ultimele Stiri
abonare newsletter