Actualitate

Două persoane rănite în accidentul de pe Calea Moților. Unul dintre șoferi a băut alcool înainte. FOTO

Polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul de pe Calea Moților, în care două persoane au fost rănite.

Accident pe Moților, soldat cu două victime / Foto: cititor monitorulcj.ro Accident pe Moților, soldat cu două victime / Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Un șofer în vârstă de 72 de ani, care băuse alcool înainte de a se urca la volan, a intrat în coliziune cu o altă mașină de pe contrasens, în timp ce efectua un viraj la stânga. A doua mașină, ulterior, s-a lovit de un alt autoturism.

 


Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:10. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit pozitiv, însă concentrația a fost mică.

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 13.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier, produs pe Calea Moților, din municipiul Cluj-Napoca. În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre cartierul Mănăștur, ar fi efectuat un viraj la stânga spre o stradă secundară, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul.


În urma testărilor cu aparatul etilotest, bărbatului în vârstă de 72 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De altfel, atât bărbatul de 72 de ani, cât și o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul care circula din sensul opus, au solicitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între trei mașini pe Calea Moților! Traficul e afectat. VIDEO

Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai! UPDATE: Un bărbat a fost transportat la spital

abonare newsletter