Actualitate

TIFF aduce un mini-cinema pentru copii în Iulius Parc. Programul este completat cu filme de Oscar, documentare și proiecții românești (P)

TIFF revine în acest weekend pe toate ecranele din Cluj-Napoca și aduce și o nouă experiență pentru micii spectatori - cinematograful gonflabil Mini-Cini din Iulius Parc.

Aici, copiii între 3 și 12 ani se vor putea bucura de un program de filme cu o durată de până în 45 de minute, alcătuit din scurtmetraje românești și nordice, în fiecare zi a festivalului, în perioada 10 – 18 iunie 2023, între orele 12.00 - 17.00. Din program mai fac parte și pelicule europene premiate la diverse festivaluri, filme nominalizate la Oscar și documentare. Orarul complet poate fi consultat pe www.tiff.ro.

Cinefilii însetați să descopere noi apariții cinematografice se pot delecta începând de vineri, 9 iunie, cu filme spectaculoase, ce vor rula timp de 10 zile, în cadrul celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România - Transilvania International Film Festival (TIFF). 


Și de această dată, Iulius Parc Open Air este una dintre locațiile oficiale, iar startul festivalului se dă vineri, de la ora 21:45, cu documentarul „Cesária Évora”. De sâmbătă, 10 iunie, în parcul de lângă Iulius Mall Cluj, în zona pontonului, se instalează Mini – Cini, cinematograful gonflabil unde micii spectatori se vor putea bucura de numeroase proiecții potrivite vârstei lor. Începând cu ora 12.00 vor putea urmări „Micul Gopo”, „Aventuri la firul ierbii”, „Legendarium” și „LEGO DreamZzz”. Seara se încheie cu „Închisoarea 77”, ce va rula pe marele ecran în aer liber de la ora 21.45.

Dacă nu ai reușit să ajungi cu prichindelul la niciuna dintre proiecții, nu-ți face probleme, peliculele se reiau în fiecare zi până 18 iunie, inclusiv. Programul complet îl găsești aici, iar un bilet costă 20 lei și se poate achiziționa online sau de la intrare


Tot de la ora 21.45, duminică, 11 iunie, poți urmări „Grand Prix”, luni este despre „Mame și tați”, marți (re)descoperim filmul „Serpico”, nominalizat la Oscar și Globurile de Aur, miercuri, 14 iunie rulează proiecția românească „Castelul Crăiței”, joi, pe 15 iunie „ajungem” în Coreea de Sud pentru „Confesiunea”. Vineri, pe 16 iunie urmărim un alt fel de „Asfințit”, pe 17 iunie este pelicula de Oscar „Balena”, iar seara de duminică, 18 iunie este rezervată pentru „Povești indiscrete”. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial.

Te așteptăm la seri magice alături de filmele TIFF, în Iulius Parc!

CITEȘTE ȘI:

Seriale de Lars von Trier și Xavier Dolan, în secțiunea „Va Urma” de la TIFF 2023

Florești ești pregăTIFF? Jocuri, ateliere tematice, spectacole în aer liber și proiecții în Parcul Poligon

Ultimele Stiri
abonare newsletter