Actualitate

Mai multe fete, care și-au dorit buze mari, au ajuns la spital. Le-a fost injectat acid hialuronic de o tânără fără nicio pregătire medicală. VIDEO

Polițiștii au deschis un dosar penal după ce o fată de 23 de ani a injectat cu acid hialuronic în buze mai multe cliente, fără să aibă specializare în domeniu. Fetele, inclusiv inculpata, au ajuns la spital în urma intervențiilor neavizate.

Tinerele au vrut buze mai mari. Foto Pixabay Tinerele au vrut buze mai mari. Foto Pixabay

 

Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare marți, în București. Infracțiunile s-ar fi desfășurat începând cu ianuarie 2022, în Sectorul 4. Inculpata efectua în medie trei intervenții pe zi, pentru fiecare dintre ele solicitând clientelor câte 600 de lei, scrie G4Media.


Comunicatul Poliției Române

La data de 30 mai 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activități și vătămare corporală din culpă.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada ianuarie 2022 – prezent, la o adresă din Sectorul 4, o femeie, în vârstă de 23 de ani, ar fi exercitat acte medicale de chirurgie estetică fără să aibă calitate sau studii medicale în acest sens. Astfel, prin activitățile efectuate ar fi cauzat mai multor persoane traume fizice, iar pentru vindecare a fost necesară intervenția în regim de urgență a unor medici specializați în chirurgie estetică.


În urma efectuării percheziției, persoana bănuită a fost depistată și condusă la audieri. De asemenea, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, precum și obiecte sanitare și 3.800 de lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Totodată, au fost identificate două tinere, de 18, respectiv, 22 de ani, asupra cărora bănuita ar fi exercitat, în repetate rânduri, acte medicale de chirurgie estetică.


În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Eleva căzută de la etaj la Școala „George Coșbuc”, internată la ATI după operație. Care e starea fetei? Noi detalii.

Muzeul Farmaciei se deschide în luna iunie. Incursiune în fascinanta lume medicală, inclusiv masa de operații a doctorului Iuliu Hațieganu

Jos pălăria! Medicii clujeni l-au vindecat complet pe Tudor, un pacient care a suferit 22 de operații și a stat 8 săptămâni la ATI din cauza unei complicații grave

abonare newsletter