Actualitate

Accident între un TIR, două autoutilitare și o motocicletă în Valea Drăganului! UPDATE: Trei persoane au fost rănite

Un accident a avut loc în localitatea clujeană Valea Drăganului. O coliziune s-a produs între un TIR, două autoutilitare și o motocicletă.

Accident în Valea Drăganului, o femeie a fost rănită / Foto: ISU Cluj Accident în Valea Drăganului, o femeie a fost rănită / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii intervin la un accident rutier petrecut pe raza localității Valea Drăganului, între un TIR, două autoutilitare și o motocicletă.

 


O femeie primește îngrijiri medicale la fața locului și  cel mai probabil va fi transportată la spital:

„Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Valea Drăganului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.


În accident au fost implicate un autotren, două autoutilitare și o motocicletă, toate acestea fiind ușor avariate. De asemenea, nu au existat persoane încarcerate. O femeie de aproximativ 50 de ani, conștientă și cooperantă, este evaluată de echipajul SAJ și va fi transportată cel mai probabil la spital. Aceasta acuză dureri la un membru inferior. În paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE: Trei persoane au primit îngrijiri medicale. 


Polițiștii au explicat cum s-a petrecut accidentul:

„La data de 29 mai a.c., în jurul orei 12.05, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1 – E60, în localitatea Valea Drăganului. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării distanței de siguranță între autovehicule, fiind implicate două autoutilitare, un motociclu și un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă).


Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Suceava, care în timp ce conducea o autoutilitară înspre Oradea, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoutilitara din fața sa, proiectând-o în semiremorca ansamblului de vehicule, care se afla oprit pe DN1-E60, la intersecția cu DJ 764B. Ulterior, un bărbat în vârstă de 66 de ani, care conducea un motociclu pe aceeași direcție, pe fondul nepăstrării distanței, ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara din fața sa.

În urma evenimentului, 3 persoane au solicitat sprijin medical. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bătrân de 86 de ani, prins sub un zid care s-a prăbușit, în Cluj-Napoca. Un vecin a alertat autoritățile. FOTO

Tragic. O femeie a murit în Băile Felix, în urma unui stop cardio-respirator

Ultimele Stiri
abonare newsletter