Actualitate

Cresc temperaturile, însă nu scăpăm de ploi la Cluj! Prognoza meteo pe toată săptămâna

Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în zilele precedente.

Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă/ Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit site-ului AccuWeather.com, temperaturile vor crește în următoarele zile.

 


Deși temperaturile vor fi mai ridicare, ploile își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo pe toată săptămâna în Cluj-Napoca

Luni, 29 mai, cerul va fi însorit, iar pe timpul zilei vor fi așteptate 26 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de 7% așa că ne putem bucura din plin de ziua de luni. În schimb, pe timpul nopții minimele coboară la 13 grade Celsius.


Marți, 30 mai, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 88%. Maxima zilei va ajunge la valoarea de 24 grade Celsius, iar minima va fi de 13 grade Celsius.

Miercuri, 31 mai, nu scăpăm de ploi. Șansele de precipitații sunt de 88%. Ziua vor fi 25 de grade Celsius, iar noaptea 10 grade Celsius. Și pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ploaie.


Joi, 1 iunie, meteorologii anunță un cer în mare parte acoperit de nori. Maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate 13 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi la fel de ridicate ca în zilele precedente.

Vineri, 2 iunie, maxima zilei va ajunge la valoarea de 23 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei vor fi așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 88%.


Sâmbătă, 3 iunie, nu scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind la fel de ridicate ca în zilele precedente. Temperaturile vor fi puțin mai scăzute, pe timpul zilei fiind așteptate 20 de grade Celsius, iar pe timpul nopții doar 10 grade Celsius.

Duminică, 4 iunie, clujenii vor avea parte de o zi fără ploi, șansele de precipitații fiind de 25%. Temperaturile pe timpul zilei vor urca la valoarea de 22 de grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate 12 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cluj: A plouat cu grindină în Dealu Negru. Trafic îngreunat din cauza gheții

Clujul „sub ape”. Tarcea: „Nicăieri sistemul de canalizare nu ar putea face față unor asemenea fenomene. Noi nu am stat cu mâinile în sân”

Ultimele Stiri
abonare newsletter