Actualitate

Incendiu în Izvorul Crișului. O femeie de 50 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

O femeie de 50 de ani a avut nevoie de îngrijiri mediale din cauza unui incendiu în Izvorul Crișului.

Incendiu Izvorul Crișului /FOTO: depositphotos.com Incendiu Izvorul Crișului /FOTO: depositphotos.com

 

 


Un incendiu a avut loc luni în localitatea Izvorul Crișului. O anexa gospodărească a luat foc cel mai probabil de la un aragaz aprins lăsat nesupravegheat. O femeie de 50 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Izvorul Crișului pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă dintr-o gospodărie situată în localitatea Izvorul Crișului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, un echipaj SMURD, ale subunității de intervenție din Huedin, și o autospecială de stins incendii din cadrul Primăriei Izvorul Crișului. Arderea a distrus interiorul și o parte din acoperișul anexei gospodărești, cu o suprafață de aproximativ 15mp. Extinderea focului la casa din gospodărie a fost oprită datorită intervenției prompte a pompierilor.


O femeie de aproximativ 50 de ani, ce prezenta agitație psihomotorie, a fost consultată de către echipajul SMURD la fața locului. Cel mai probabil incendiul a pornit de la focul aragazului lăsat aprins și nesupravegheat în interiorul anexei”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

De la ce ar fi pornit incendiul de la transformatorul din Baciu? VIDEO

INCENDIU la un transformator electric în Baciu! Pompierii intervin. VIDEO

abonare newsletter