Actualitate

Accident grav în Jucu! Doi șoferi și o fată de 19 ani, transportați la spital. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea clujeană Jucu. Trei persoane au fost rănite.

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea clujeană Jucu/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea clujeană Jucu/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Jucu, județul Cluj.

Accident grav în Jucu/ Foto: ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, trei persoane sunt asistate medical, dintre care o persoană a fost încarcerată.


Accident grav în Jucu/ Foto: ISU Cluj

„ACC. JUCU: 3 persoane asistate medical, din care o persoană a fost încarcerată”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 11:17


„Trei persoane vor fi transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare, este vorba despre un bărbat de 76 ani și două persoane de sex feminin în vârstă de aprox 19 ani. Toate victimele sunt conștiente și cooperante”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 11:59


„La data de 24 mai a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Jucu.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că un bărbat în vârstă de 75 de ani, care circula cu autoturismul înspre municipiul Gherla, ar fi acroșat un autoturism care se afla oprit pe banda 2 a sensului de mers pentru a vira la stânga pe un drum secundar, condus de o tânără în vârstă de 18 ani.


În urma evenimentului, atât cei doi conducători auto, precum și o pasageră de 19 ani, aflată în autoturismul condus de tânăra de 18 ani, au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 20 de minute”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

„Stop accidentelor!” Locuitorii din Jucu cer măsuri pentru siguranța șoferilor: „Șoseaua s-a lărgit la 4 benzi și a devenit «drumul morții»”

Cum s-a produs accidentul de pe Calea Moților? Cinci mașini avariate, patru persoane au ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter