Actualitate

Minoră din Cluj, dispărută. UPDATE: A fost găsită

O minoră în vârstă de 15 ani din comuna Viișoara, Cluj, a plecat de acasă în data de 23 aprilie și de atunci este de negăsit.

O minoră în vârstă de 15 ani a plecat de acasă în data de 23 aprilie și de atunci este de negăsit/ Foto: IPJ Cluj O minoră în vârstă de 15 ani a plecat de acasă în data de 23 aprilie și de atunci este de negăsit/ Foto: IPJ Cluj

 

 


UPDATE: Minora a fost găsită.

„Minora plecată voluntar din data de 23 aprilie a.c. a fost depistată de polițiști, în această după-amiază, în orașul Ulmeni, județul Maramureș. Aceasta a declarat faptul că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.


 

Știre inițială:


O adolescentă în vârstă de 15 ani din comuna Viișoara, este căutată de familie și poliție după ce a dispărut fără urmă în data de 23 aprilie.

 


„La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că minora Baraian Roxana Sorina, în vârstă de 15 de ani, a plecat la aceeași dată, în jurul orei 23.00, de la locuința situată în comuna Viișoara, județul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.

SEMNALMENTE:

  • Înălțime aproximativă 1.60 m, greutate aproximativă 55 kg, păr de culoare blond, față ovală, ochi căprui
  • La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu bluză de culoare maro, pantaloni tip blugi de culoare albastră cu tăieturi la nivelul genunchilor și adidași de culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Femeie din Cluj, dispărută de trei zile fără urmă

Cadavrul unui copil, găsit în Mureș de autoritățile maghiare. Ar putea fi una dintre victimele dispărute după răsturnarea unei bărci cu 12 oameni

Ultimele Stiri
abonare newsletter