Actualitate

Femeie din Cluj, dispărută de trei zile fără urmă

O femeie de 39 de ani este căutată de trei zile de familie și polițiști. Ea a plecat voluntar de acasă pe 17 mai și nu a mai revenit la domiciliu.

foto IPJ Cluj foto IPJ Cluj

 

UPDATE. 20 mai ora 22.40

„Femeia plecată voluntar din data de 17 mai a fost depistată de polițiști. A declarat faptul că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj sâmbătă seara.


La data de 20 mai, în jurul orei 07.45, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că numita Szegedi Nicoleta, în vârstă de 39 de ani, a plecat voluntar în data de 17 mai, în jurul orei 08.30, de la  locuința de domiciliu situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.58, aproximativ 65 kg, ochi căprui, păr negru tuns la nivelul umerilor. Semne particulare: tatuaj însemn „pasărea Colibri” pe gât în spate și tatuaj însemn „LS” pe antebrațul stâng.


La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de colanți de culoare închisă, bluză de culoare gri cu glugă și adidași negri cu roz. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cadavrul unui copil, găsit în Mureș de autoritățile maghiare. Ar putea fi una dintre victimele dispărute după răsturnarea unei bărci cu 12 oameni

UPDATE: Tânărul de 26 de ani, declarat dispărut, a fost găsit de oamenii legii

A fost găsit al doilea cadavru pe râul Mureș, în timpul operaţiunilor de căutare a persoanelor care au dispărut după ce barca în care se aflau s-a răsturnat

Ultimele Stiri
abonare newsletter