Actualitate

Clujul sigur? Un tânăr a fost tâlhărit pe „Memo”. A rămas fără un lanț de aur!

Un bărbat a fost arestat preventiv și doi minori, de 14 și 16 ani, se află sub control judiciar după ce au tâlhărit un tânăr pe strada Memorandumului.

Foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca Foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca

 

La data de 18 mai, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat în vârstă de 35 de ani și măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de doi minori cu vârste de 14, respectiv 16 ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de tâlhărie.


„În fapt, la data de 3 mai, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla în fața unui local de alimentație publică, situat pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca, bărbatul de 35 de ani ar fi abordat un tânăr de 21 de ani, context în care, cu sprijinul celor doi minori, i-ar fi sustras un lanț de aur de la gât, prin întrebuințarea de violențe, respectiv, l-ar fi bruscat și îmbrâncit, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de euro”, spun oamenii legii.

Criminaliștii și polițiștii din Florești au pus în executare trei mandate de aducere și două de percheziție domiciliară, în urma cărora cei trei bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore.


„Ulterior, aceștia au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii măsurilor preventive menționate mai sus. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tâlhărie”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care a dat o spargere de 37.000 euro în Cluj, condamnat definitiv la închisoare. Nu a fost la prima tâlhărie

Hoț de bijuterii, prins de polițiști la mai bine de o lună de la tâlhărie. Neatenția l-a costat scump

Un tânăr de 26 de ani și un copil de 14 ani, cercetați pentru tâlhărie după ce au amenințat doi tineri în Gherla

abonare newsletter