Actualitate

Hoț de bijuterii, prins de polițiști la mai bine de o lună de la tâlhărie. Neatenția l-a costat scump

Un hoț din județul Alba a sustras la finalul anului trecut bijuterii în valoare de mii de lei dintr-o locuință din cartierul clujean Mărăști. A fost prins după ce o altă spargere nu i-a reușit.

Hoț specializat în spargeri de locuințe din Cluj-Napoca, prins de polițiști/foto: Depositphotos.com Hoț specializat în spargeri de locuințe din Cluj-Napoca, prins de polițiști/foto: Depositphotos.com

 

 


Un hoț din județul Alba s-a specializat în spargeri de locuințe în Cluj-Napoca, orașul cu cea mai înaltă calitate a vieții. 

 

Hoț specializat în spargeri de locuințe din Cluj-Napoca

Cu câteva zile înainte de Revelion, acesta a dat o spargere reușită pe una din străzile smart ale municipiului Cluj-Napoca, din cartierul Mărăști. 


Astfel, în 28 decembrie 2022, în jurul orei 20.00, tâlharul ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea unei ferestre, în interiorul unui apartament de pe strada Molnar Piuariu din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

După un furt reușit, acesta a gafat grosolan în timpul unui alt jaf, la o locuință situată chiar în centrul municipiului Cluj-Napoca. A fost surprins de proprietar în timpul jafului, dar a reușit să fugă. 


„În data de 21 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe bulevardul Eroilor din municipiul Cluj-Napoca, profitând de faptul că ușa unei locuințe era neasigurată, ar fi pătruns în interior, însă a fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care a fugit de la locul faptei”, informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj. 

Însă jaful eșuat l-a costat scump, întrucât polițiștii clujeni i-au prins urma.  


La data de 6 februarie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca l-au depistat pe bărbatul bănuit de sustragerea bunurilor. Acesta a fost condus, în baza mandatului de aducere, la sediul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor. 

Polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat.


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Hoț de locuințe, reținut pentru 30 de zile. A furat tot ce i-a căzut în mână

abonare newsletter