Actualitate

Bărbatul care a dat o spargere de 37.000 euro în Cluj, condamnat definitiv la închisoare. Nu a fost la prima tâlhărie

Hoțul care în 8 februarie ar fi spart o vilă din Cluj-Napoca de unde a plecat cu bani și bijuterii, a fost condamnat definitiv în alt dosar la 6 ani și 8 luni de închisoare, scrie clujust.ro

Hoțul care în 8 februarie ar fi spart o vilă din Cluj-Napoca de unde a plecat cu bani și bijuterii, a fost condamnat definitiv în alt dosar la 6 ani și 8 luni de închisoare/ Foto: depositphotos.com Hoțul care în 8 februarie ar fi spart o vilă din Cluj-Napoca de unde a plecat cu bani și bijuterii, a fost condamnat definitiv în alt dosar la 6 ani și 8 luni de închisoare/ Foto: depositphotos.com

 

 


Potrivit clujust.ro, bărbatul care în data de 8 februarie 2023 ar fi spart o vilă din municipiul Cluj-Napoca, a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare.

 


Bărbatul ar fi fost condamnat pentru un furt din anul 2018 când a intrat în două apartamente prin efracție și a furat mai multe bunuri. 

Citește continuarea pe clujust.ro


Potrivit sursei citate anterior, bărbatul ar fi fost unul dintre hoții care au pătruns într-o vilă din Cluj-Napoca, în data de 8 februarie.

„La data de 8 februarie a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați în vârstă de 29 și 31 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză sunt bănuiți că în perioada 2 - 15 ianuarie a.c., prin escaladarea și spargerea unei ferestre, ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada Kos Karoly din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur și argint, precum și suma de 19.000 de euro, cauzând un prejudiciu total evaluat la 37.000 de euro.


În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, iar la data de 8 februarie a.c. aceștia au fost depistați în trafic, în timp ce se deplasau cu autoturismul, unul fiind interceptat în municipiul Cluj-Napoca, iar celălalt în comuna Florești.

De asemenea, în cadrul percheziției domiciliare efectuate la locuința acestora din comuna Florești, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe documente de interes în cauză.


În baza probatoriului, pe numele bărbaților au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, Poliției municipiului Turda, Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 și 4, Secția 6 Poliție Rurală Florești și Serviciul Criminalistic”, a transmis IPJ Cluj la începutul lunii februarie.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

Bonnie and Clyde. Un cuplu de hoți din Cluj a terorizat Deva printr-o serie de tâlhării

Ultimele Stiri
abonare newsletter