Actualitate

Weekend cu ploi și vânt puternic la Cluj! Prognoza meteo pe următoarele trei zile

Vremea pare să se îmbunătățească la Cluj-Napoca, însă ploaia își va mai face apariția pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în acest weekend.

Vreme instabilă în Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro Vreme instabilă în Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit meteorologilor, ploile își vor face simțită prezența în acest weekend.

 


Conform prognozei Accuweather, la Cluj vom avea parte de un weekend plăcut, cu maxime ce vor ajunge la 25 de grade Celsius.

Prognoza meteo pe următoarele 3 zile la Cluj-Napoca

Vineri, 19 mai, sunt anunțate ploi în unele zone, șansele de precipitații fiind de 57%. Maxima zilei va ajunge la 24 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 11 grade Celsius.


Sâmbătă, 20 mai, vremea se încălzește și scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 25%. Deși vremea va fi plăcută, vântul va sufla cu putere (32 km/h). Pe timpul zilei vor fi așteptate 25 de grade Celsius, iar pe timpul nopții vor fi 11 grade.

Duminică, 21 mai, nu scăpăm de ploaie, șansele de precipitații fiind de 25%. Temperaturile maxime vor ajunge la 24 grade Celsius, iar minimele la 11 grade Celsius. De asemenea, rafalele de vânt vor ajunge la 28 km/h ziua și 60 km/h pe timpul nopții.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

Mai, lună de iarnă la munte? Zăpadă pe Masivul Vlădeasa, în Cluj, la altitudine de peste 1700 m

Ultimele Stiri
abonare newsletter