Actualitate

Vreme schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca! De la zile cu ploaie la zile cu maxime de 25 de grade Celsius

Vremea va fi schimbătoare în următoarele zile în Cluj-Napoca. De la zile cu ploi clujenii vor avea parte de un weekend cu maxime de 25 de grade Celsius.

Vremea va fi schimbătoare în următoarele zile în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Vremea va fi schimbătoare în următoarele zile în Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Vremea va fi schimbătoare în această săptămână în municipiul Cluj-Napoca.
 

Potrivit prognozei AccuWeather vom trece de la zile cu maxime de 22 grade Celsius și ploi, la zile cu maxime de 25 grade Celsius și mult soare.


De asemenea, în următoarele trei zile sunt așteptate ploi.

Prognoza meteo pentru următoarele zile în Cluj-Napoca

Joi, 18 mai, soarele va fi scump la vedere, iar șansele de precipitații vor fi de 84%. Maxima zilei va ajunge la 22 de grade Celsius, în timp ce minima va coborî la valoarea de 11 grade Celsius.


Vineri, 19 mai, cresc temperaturile însă nu scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 84%. Temperaturile pe timpul zilei vor fi de 24 de grade Celsius, iar minimele vor ajunge la valoarea de 11 grade Celsius. 

Sâmbătă, 20 mai, soarele își va face din plin prezența, cerul fiind în mare parte însorit. Maxima zilei va ajunge la 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 11 grade Celsius. Șansele de ploaie pentru ziua de sâmbătă sunt aproape inexistente. 


Duminică, 21 mai,  soarele va străluci cu putere pe timpul zilei, iar maximele vor ajunge la 24 grade Celsius. De asemenea, pe timpul nopții vor fi așteptate 11 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

Mai, lună de iarnă la munte? Zăpadă pe Masivul Vlădeasa, în Cluj, la altitudine de peste 1700 m

abonare newsletter