Actualitate

Doi tineri, arestați pentru că au furat dintr-un garaj din Dej! Au fugit cu aparate de sudat, flexuri și alte unelte

Doi tineri din Dej au fost arestați preventiv după ce au furat mai multe aparate electrice și unelte dintr-un garaj. Prejudiciul cauzat a fost de 6.000 de lei.

Furt / Foto: pixabay.com Furt / Foto: pixabay.com

 

 


Ieri, 16 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție pe raza municipiului, la persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

 


Polițiștii de investigații criminale au identificat și reținut doi tineri, de 20 și 22 de ani, din municipiul Dej, bănuiți de furtul mai multor aparate electrice, cauzând astfel un prejudiciu evaluat la 6.000 de lei.

„Fapta ar fi fost comisă la data de 27/28 aprilie a.c., prin pătrunderea în garajul unui imobil din municipiul Dej. Printre bunurile sustrase se numără aparate de sudat și tăiat, flexuri și diferite truse cu unelte. În urma perchezițiilor efectuate, polițiști au identificat și ridicat o parte din bunurile sustrase, fiind astfel recuperat până în prezent circa 50 % din prejudiciul înregistrat.


Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Ulterior au fost prezentați Judecătoriei Dej, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, a explicat Poliție.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

4 hoți au furat combustibil din tren! Polițiștii din Cluj au găsit 860 de litri de carburant la percheziții

Pompier iertat de Parchetul Militar Cluj pentru că a furat APĂ. A vrut să-și ude livada

Etichete: furt tineri dej aparat
abonare newsletter