Actualitate

Un tânăr motociclist din Cluj A MURIT într-un accident la Rimetea

Un tânăr de 22 de ani din Turda a murit într-un accident cu motocicleta, în localitatea Rimetea din județul Alba.

Un tânăr motociclist din Cluj A MURIT într-un accident la Rimetea. FOTO: Salvamont Alba Un tânăr motociclist din Cluj A MURIT într-un accident la Rimetea. FOTO: Salvamont Alba

 

 


Un motociclist în vârstă de 22 de ani din Turda, judeţul Cluj, a decedat duminică după ce ar fi intrat cu vehiculul într-un stâlp din afara părţii carosabile pe raza localităţii Rimetea.

 


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, duminică, „un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă, a intrat în coliziune cu un stâlp din afara părţii carosabile”. Accidentul a avut loc la ieşirea din Rimetea, judeţul Alba, spre Buru, judeţul Cluj.

Tânărul a murit pe loc, din cauza impactului.


„Din nefericire, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Alba.

Mai mulţi salvatorii montani din Alba au acţionat că echipă de prim răspuns şi ulterior de suport, până la sosirea ambulanţei. Un elicopter SMURD aterizase în apropierea locului în care s-a produs accidentul, pentru transportul motociclistului la spital.


Zona este una des tranzitată, mai ales la sfârşit de săptămână, de motociclişti.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul din Negreni în care o persoană a murit? Traficul în zonă, BLOCAT - FOTO

abonare newsletter