Actualitate

A primit o amendă de 5.000 de lei pentru că și-a lăsat calul nesupravegheat în mijlocul drumului

O cabalină nesupravegheată, aflată pe partea carosabilă, a fost salvată de polițiștii dejeni. Proprietarul, în schimb, a încasat o amendă substanțială.

Un cal abandonat în mijlocul drumului, salvat de polițiștii dejeni. Proprietarul a primit o amendă usturătoare/Foto: IPJ Cluj Un cal abandonat în mijlocul drumului, salvat de polițiștii dejeni. Proprietarul a primit o amendă usturătoare/Foto: IPJ Cluj

 

 


Marți, polițiștii dejeni au au fost sesizați că pe o stradă din Ocna Dejului un cal nesupravegheat a fost abandonat în mijlocul drumului. 

 


„În baza unei sesizări, pe strada Văii, din Ocna Dejului a fost identificată o cabalină care se afla pe domeniul public, pe partea carosabilă, lăsată liberă și nesupravegheată”, informează IPJ Cluj. 

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru animal. 


Ulterior, a fost identificat și proprietarul animalului, care a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Potrivit polițiștilor clujeni, în cadrul acțiunilor desfășurate marți, pentru asigurarea unui climat rutier sigur, au fost legitimate 165 de persoane, verificate 44 de autovehicule, polițiștii aplicând un număr de 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.400 de lei, fiind reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Românii susţin înăsprirea legislaţiei pentru protecţia animalelor

Polițiștii pot să intre în locuințe FĂRĂ ACORD. Noi măsuri pentru protecția animalelor

Ultimele Stiri
abonare newsletter