Actualitate

Un minor din Cluj a furat o mașină și a făcut accident. Apoi a returnat mașina proprietarului

Un minor în vârstă de 17 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a lovit-o. Ulterior a returnat mașina proprietarului.

Un minor în vârstă de 17 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a lovit-o/ Foto: depositphotos.com Un minor în vârstă de 17 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a lovit-o/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un minor în vârstă de 17 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a lovit-o.

 


După accident a returnat mașina.

„La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii  au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 17 ani, din județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


În fapt, acesta este bănuit că la data de 21 aprilie a.c., ar fi pătruns într-un imobil situat în comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras cheile unui autoturism, ulterior deplasându-se cu respectivul autovehicul, deși nu deținea permis de conducere.

În urma folosirii autoturismului, ar fi provocat un prejudiciu de circa 1.500 de lei, fiind distruse elemente de caroserie.


Ar fi parcat apoi autovehiculul înapoi în curtea imobilului.

La data de 3 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție, fiind identificate bunuri de interes pentru cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentrru 24 de ore și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.


Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident în parcarea unui supermarket din Turda. Un motociclist a ajuns la spital. FOTO

Un polițist care a provocat un accident mortal pe DN10 avea o alcoolemie de 1,11 mg/l. Impactul cu o altă mașină i-a ucis prietenul. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter