Actualitate

Tânăr din comuna Iara, înjunghiat din cauza unui loc de pășunat. Victima a ajuns la spital

Un scandal între două persoane a izbucnit, duminică, din cauza locului pentru pășunatul animalelor. În urma scandalului, unul dintre ei a fost înjunghiat.

Un scandal între două persoane a izbucnit, duminică, din cauza locului pentru pășunatul animalelor/ Foto: depositphotos.com Un scandal între două persoane a izbucnit, duminică, din cauza locului pentru pășunatul animalelor/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un scandal între două persoane a izbucnit, duminică, din cauza locului pentru pășunatul animalelor.

 


Pe fondul unor divergențe mai vechi, un bărbat de 42 de ani l-a atacat cu un cuțit pe tânărul de 20 de ani. Victima a ajuns la spital, însă din fericire rănile nu i-au pus viața în pericol.

„La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că în localitatea Mașca, comuna Iara, ar fi avut loc un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul dintre ei ar fi suferit leziuni.


Din primele cercetări a reieșit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 02.00, între cele două persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 42 de ani și un tânăr în vârstă de 20 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan cu privire la pășunatul animalelor, în urma căruia bărbatul de 42 de ani i-ar fi produs o leziune tânărului, cu un obiect tăietor-înțepător.

Tânărul a fost transportat la spital pentru evaluare stării sale, iar din primele informații acesta prezenta o plagă superficială la nivel toracal, supro-posterior stâng, fără a rămâne internat.


În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat înjunghiat mortal din greşeală la o stână, în Sâmbăta Mare. Participa la sacrificarea unui miel

SCANDAL în Colonia Nouă din Florești. Circa 20 de persoane s-au luat la ceartă și un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT

abonare newsletter