Național

Bărbat înjunghiat mortal din greşeală la o stână, în Sâmbăta Mare. Participa la sacrificarea unui miel

Un bărbat a murit în Sâmbăta Mare fiind înjunghiat din greșeală în timp ce participa la sacrificarea unui miel.

Un bărbat a murit în Sâmbăta Mare fiind înjunghiat din greșeală în timp ce participa la sacrificarea unui miel/ Foto: depositphotos.com Un bărbat a murit în Sâmbăta Mare fiind înjunghiat din greșeală în timp ce participa la sacrificarea unui miel/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 45 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat în timpul sacrificării unui miel, la o stână din comuna Bratovoești, județul Dolj.

 


Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde din păcate a murit.

Potrivit IPJ Dolj, la faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţiştilor „lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor”.


„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior.

La faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţistilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor”, a declarat IPJ Dolj, citat de gds.ro


În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, mai menţionează informarea transmisă de IPJ Dolj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Au sacrificat mielul în plină stradă, în „orașul academicienilor”. Vinovații, amendați cu 1.200 lei. FOTO

Masa de Paște bogată în E-uri, zahăr și sare! La o singură masă consumăm până la 163 de E-uri

Ultimele Stiri
abonare newsletter