Actualitate

Accidentul din Grigorescu, produs de șoferul mașinii. Nu a acordat prioritate, iar motociclistul a avut de suferit

Polițiștii clujeni au explicat cum s-a produs accidentul dintre o mașină și o motocicletă de vineri noaptea din cartierul Grigorescu.

Accident între o mașina și o motocicletă / Foto: cititor monitorulcj.ro Accident între o mașina și o motocicletă / Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Atunci când românul aude că o motocicletă a fost implicată într-un accident, primul instinct îi spune, de obicei, să dea vina pe motociclist sau viteză. Acest lucru putem să îl observăm foarte ușor chiar din comentariile de la știrile sau postările de pe rețelele de socializare despre accidente. 

 


Ei bine, de această dată, surprinzător poate pentru unii, nu motociclistul a fost de vină, însă el a avut cel mai mult de suferit.

Reprezentanții IPJ Cluj au explicat, pentru monitorulcj.ro, cum s-a desfășurat accidentul de pe strada General Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca. Potrivit acestora, cel care nu a acordat prioritate este șoferul mașinii:


„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs la intersecția străzilor General Eremia Grigorescu și Traian Grozăvescu. Din primele cercetări s-a constatat că un bărbat în vârstă de 31 de ani, care circula cu autoturismul dinspre Piața 14 Iulie, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au declarat, pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, motociclistul a fost transportat la spital cu „suspiciuni de mai multe traumatisme”. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ard de nerăbdare! Șoferii, în depășire pe trotuar pe strada Universității. VIDEO

Accident între o mașină și o motocicletă în Grigorescu! Tânăr de 30 de ani, la spital: „Cu suspiciuni de mai multe traumatisme”

abonare newsletter