Actualitate

Accident între o mașină și o motocicletă în Grigorescu! Tânăr de 30 de ani, la spital: „Cu suspiciuni de mai multe traumatisme”

Un accident rutier s-a petrecut vineri noaptea în cartierul Grigorescu. Un tânăr de 30 de ani a fost rănit și transportat la spital de urgență de echipajul SMURD.

Accident între motocicletă și mașină în Cluj-Napoca - 28.04.2023 noaptea / Foto: cititor monitorulcj.ro Accident între motocicletă și mașină în Cluj-Napoca - 28.04.2023 noaptea / Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Un accident a avut loc pe strada strada General Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 21:32.

Accident grav în Grigorescu / Foto: cititor monitorulcj.ro

Impactul a avut loc între o mașină și o motocicletă, fiind soldat cu rănirea unui tânăr de 30 de ani. 


Bărbatul a fost transportat la spital de către salvatorii SMURD cu suspiciuni de mai multe traumatisme:

Accident moto, Grigorescu, Cluj-Napoca - noaptea de 28.04.2023 / Foto: cititor monitorulcj.ro

„Au intervenit la evenimentul o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. La fața locului au acordat primul ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 30 de ani, care prezenta suspiciuni de mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant. Acesta a fost transportat de către echipajul SMURD la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat, pentru monitorulcj.ro, ofițerul de presă al ISU Cluj.


UPDATE: Șoferul mașinii nu a acordat prioritate de trecere motociclistului

„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs la intersecția străzilor General Eremia Grigorescu și Traian Grozăvescu.


Din primele cercetări s-a constatat că un bărbat în vârstă de 31 de ani, care circula cu autoturismul dinspre Piața 14 Iulie, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis, pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Angajata unei bănci din Gherla a golit de bani conturile clienților vreme de zece ani. Prejudiciul este de peste 150.000 de euro

Șarpe, văzut pe stradă în Mănăștur! Ce să faci dacă te mușcă un șarpe

Ultimele Stiri
abonare newsletter