Actualitate

Cinci persoane, reținute după ce s-au luat la bătaie în Mănăștur

Un scandal monstru a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Mai mulți bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani s-au luat la bătaie.

Un scandal monstru a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Un scandal monstru a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


În data de 6 aprilie două grupuri s-au luat la bătaie în cartierul clujean Mănăștur.

 


În urma scandalului 5 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 36 ani au fost reținute.

„În data de 27 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au desfășurat activități de cercetare penală într-un dosar ce vizează infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma cărora au fost reținute 5 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani.


Cercetările au fost demarate în urma unui incident produs în data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, pe o stradă din cartierul Mănăștur, municipiul Cluj-Napoca, unde ar fi avut loc un conflict între 2 grupuri de persoane, în urma căruia cei în cauză s-ar fi agresat reciproc, folosind obiecte contondente.

Astfel, la data de 27 aprilie a.c. polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, Serviciului Criminalistic și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și cei ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca au pus în executare 7 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor.


În baza probatoriului administrat, polițiști au emis ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, față de 5 persoane implicate în altercație.

În continuare sunt desfășurate activități sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

S-au încins spiritele pe strada Piezișă! Doi bărbați, amendați cu aproape 7.000 de lei pentru bătaie

Lovituri cu pumni, picioare și tot ce au prins la mână într-un bar din Viișoara! 8 bărbați, reținuți

Ultimele Stiri
abonare newsletter