Actualitate

Lovituri cu pumni, picioare și tot ce au prins la mână într-un bar din Viișoara! 8 bărbați, reținuți

8 bărbați au fost reţinuti de poliţişti după ce și-au cărat pumni, picioare și tot ce au prins la mână într-un bar din Viișoara, județul Cluj.

8 bărbați au fost reţinuti de poliţiştii clujeni după ce și-au cărat pumni, picioare și tot ce au prins la mână într-un bar din Viișoara/ Foto: depositphotos.com 8 bărbați au fost reţinuti de poliţiştii clujeni după ce și-au cărat pumni, picioare și tot ce au prins la mână într-un bar din Viișoara/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un scandal a izbucnit într-un bar din Viișoara, județul Cluj.

 


În urma unei neînțelegeri dintre doi tineri, 8 bărbați s-au luat la bătaie cu tot ce au apucat la mână din acel bar.

„La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în incinta unui local din comuna Viișoara, ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane.


La fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri dintre 2 tineri de 19 și 20 de ani, a izbucnit un scandal în care au fost angrenați în total 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani.

În cadrul conflictului, aceștia s-ar fi agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, dar și cu alte corpuri dure aflate în interiorul localului.


Prin acțiunile violente desfășurate atât în interiorul localului, cât și în afara acestuia, a fost provocată o stare de temere și indignare, fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, față de cei 8 bărbați”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj. IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe strada Piezișă! Un băiat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. VIDEO

S-au încins spiritele pe strada Piezișă! Doi bărbați, amendați cu aproape 7.000 de lei pentru bătaie

Ultimele Stiri
abonare newsletter