Actualitate

„Coloana infinitului” din Cluj! Așa arată traficul rutier la ora de vârf

După perioada de Paști, în care municipiul Cluj-Napoca a fost mai liber, aglomerația din trafic „întinde” din nou nervii șoferilor în orele de vârf.

Trafic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 la ora 16:30 / Foto: Info Trafic jud. Cluj Trafic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 la ora 16:30 / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Aglomerația din oraș pune din nou la încercare nervii șoferilor clujeni, după o periodă în care traficul a fost mai degajat. În perioada sărbătorilor pascale, elevii și studenții erau în vacanță, iar mulți clujeni au plecat în concedii în străinătate sau în alte părți ale României.

 


Acum, după ce școala a reînceput (la fel și cursurile la facultate), iar clujenii s-au întors din vacanțe, șoferii trebuie să suporte din nou traficul rutier din oraș de la ora de vârf (sau mai bine spus orele de vârf, fiindcă aglomerația durează de regulă până la ora 19:00, iar dacă apar accidente, chiar mai mult).

Un internaut a postat pe grupul Info Trafic jud. Cluj o fotografie cu aglomerația de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989: „Coloana Infinitului, ora 16:30!”


„Coloana Infinitului” din Cluj / Foto: Info Trafic jud. Cluj

Însă Mărăști nu este singura zonă cu trafic infernal. Un șofer i-a anunțat și pe ceilalți participanți la trafic că pe Tăietura Turcului se circulă foarte greu: „Atenție, e blocat pasajul peste calea ferată. Se circulă bară la bară, încercați să evitați zona.”

 Foto: Info Trafic jud. Cluj

Circulație îngreunată a mai fost semnalată și pe strada Frunzișului, la coborâre: 


Captură video din comentarii, pe grupul Info Trafic jud. Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Eleva care s-a înecat cu un jeleu, internată la ATI la Spitalul de Copii Cluj-Napoca: „Este în comă profundă”

Undă verde pentru modernizarea DJ Tureni - Aiton - Centura Vâlcele-Apahida! Tișe: „Aglomerația din Feleacu, evitată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter