Actualitate

Șofer de camion din Cluj-Napoca, prins în trafic cu un transport ilegal de lemne

Polițiștii din Huedin au identificat în trafic un transport ilegal de lemne. Camionul încărcat cu materialul lemnos, condus de un bărbat din Cluj-Napoca, a indisponibilizat de polițiști.

Furt de lemne / Foto: IPJ Cluj Furt de lemne / Foto: IPJ Cluj

 

 


La data de 24 aprilie, în jurul orei 23.25, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au interceptat în trafic, pe DN1 E60, pe raza localității Huedin, un autocamion încărcat cu material lemnos, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca.

 


În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deținea documente specifice de transport. S-a procedat la inventarierea tehnică a materialului lemnos de către reprezentanții Ocolului Silvic Huedin, rezultând o cantitate de 14,62 mc, în valoare de 3.000 de lei.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și lăsată în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Huedin. De asemenea, a fost dispusă și măsura indisponibilizării autocamionului.


Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace transport a materialelor, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documente specifice de transport.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii clujeni, percheziții la hoții de lemne din Alba! Trei persoane au fost aduse la audieri. FOTO

Lopată din lemn, veche de 4.000 de ani, găsită pe traseul A3. Cele mai spectaculoase descoperiri, între Nădășelu-Zimbor

Ultimele Stiri
abonare newsletter