Actualitate

UPDATE: Accident într-o curbă periculoasă la Negreni! Doi șoferi răniți, transportați la spital. FOTO

Un accident grav s-a petrecut marți seara în Negreni, pe pe DN 1 Cluj-Napoca - Oradea. Două persoane au rămas încarcerate.

Accident grav la Negreni / Foto: IPJ Cluj Accident grav la Negreni / Foto: IPJ Cluj

 

 


UPDATE: Accidentul s-a produs într- curbă deosebit de periculoasă în Negreni! Cei doi șoferi implicați au fost transportat la spital.

„La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.35, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la un accident rutier produs pe DN1 E60, la km 551, în localitatea Negreni.


Din primele date reiese faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani, care conducea autoturismul înspre Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sensul opus de un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Mașină distrusă în accidentul de la Negreni / Foto: IPJ Cluj

În urma evenimentului, ambii conducători au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră”, a transmis IPJ Cluj.

Mașini făcute praf în accidentul de la Negreni / Foto: IPJ Cluj

Știre inițială:


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Huedin-Oradea, la kilometrul 551+600 de metri, în zona localității Negreni, județul Cluj, a avut loc un accident rutier între un autoturism și o autoutilitară, în urma căruia două persoane sunt rănite, încarcerate.

 


Circulația este întreruptă pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

„Accidentul s-a produs în localitatea Negreni, la km 551, fiind implicate 2 autovehicule. Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri, iar polițiștii desfășoară cercetarea la fața locului”, a transmis și IPJ Cluj.

Revenim cu mai multe detalii.

CITEȘTE ȘI:

10 persoane au ajuns la SPITAL în urma unui accident! Impact între două mașini și un microbuz pe Centura Timișoarei

Accident pe A10 Sebeș-Turda! Un bărbat, preluat de ambulanță și dus la spital de urgență

Ultimele Stiri
abonare newsletter