Național

10 persoane au ajuns la SPITAL în urma unui accident! Impact între două mașini și un microbuz pe Centura Timișoarei

Zece persoane au fost rănite în urma unui accident care s-a produs marţi pe Centura Timişoarei, în apropierea localităţii Giarmata Vii, fiind implicate un microbuz şi două autovehicule.

Accident GRAV pe Centura Timișoarei / Foto: Info Trafic Jud Timis Accident GRAV pe Centura Timișoarei / Foto: Info Trafic Jud Timis

 

 


Biroul de presă al Poliţiei Timiş a explicat cum s-a produs accidentul: un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus o mașină pe Centura Timişoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers. 

 


Mașina a fost proiectată într-o altă maşină condusă de un bărbat în vârstă de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto în vârstă de 29 de ani şi 43 de ani şi a opt pasageri din microbuz (un bărbat şi şapte femei), aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a anunţat că 10 persoane au fost duse la spital. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Timişoara şi la Spitalul Judeţean Timişoara. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe A10 Sebeș-Turda! Un bărbat, preluat de ambulanță și dus la spital de urgență

Etichete: accident raniti spital
abonare newsletter