Actualitate

Accident cu trei răniți, la Copăceni. O persoană a rămas încarcerată în urma impactului - FOTO

Un accident a avut loc duminică dimineață, în apropiere de Copăceni. Trei persoane au fost transportate la spital.

Accident cu trei răniți, la Copăceni. FOTO: ISU Cluj Accident cu trei răniți, la Copăceni. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident cu două mașini a avut loc duminică dimineață în apropierea localității Copăceni. Una dintre mașini s-a răsturnat pe partea laterală, iar cealaltă a părăsit partea carosabilă.

 


Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, care a fost transportată la spital, alături de alte două persoane rănite.

Accident cu trei răniți, la Copăceni. FOTO: ISU Cluj

„Pompieri din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în apropierea localității Copăceni. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD. Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, și o persoană încarcerată.


Astfel, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale și transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Accident cu trei răniți, la Copăceni. FOTO: ISU Cluj

Accidentul rutier s-a produs pe DN1E60, în afara localității Copaceni. 


„Din primele date s-a stabilit că un autoturism condus dinspre Cluj-Napoca spre Turda, pe un sector de drum în panta, a pătruns pe sensul opus, pe un segment de drum unde nu sunt montati parapeții despărțitori de sensurile de circulatie, după care a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini, pe strada Horea din Cluj-Napoca - FOTO

abonare newsletter