Actualitate

Pentru ce a primit un șofer din Cluj o amendă de aproape 5.000 de lei? Condusul iresponsabil se plătește

Un șofer a devenit pieton pentru patru luni și trebuie să plătească o amendă de aproape 5.000 de lei după ce a făcut mai multe ilegalități la volan.

5.000 lei amendă pentru șoferul urmărit de Poliție / Foto ilustrativ - captură video Faceboook 5.000 lei amendă pentru șoferul urmărit de Poliție / Foto ilustrativ - captură video Faceboook

 

 


Un șofer a lovit o mașină în timpul unei manevre de depășire în Turda. Bărbatul era urmărit de o mașină de Poliție fiindcă nu a oprit la semnalele de polițiștilor rutieri.

 


Când a fost prins de Poliție s-a dovedit că bărbatul circula cu mașina în timp ce avea polița RCA expirată și ITP aflat în afara valabilității.

„În jurul orei 11.30, pe strada Câmpiei, din municipiul Turda, un conducător auto, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Turda a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând doar pagube materiale, în timpul efectuării unei manevre de depășire a respectivului autovehicul. Mașina bărbatului de 52 de ani era urmărită de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda și Câmpia Turzii, urmare a faptului că pe raza municipiului Câmpia Turzii nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri aflați în cadrul unor activități de verificare.


Conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul efectuat de polițiști, efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire, dar și pentru polița RCA expirată, respectiv ITP aflat în afara valabilității”, a transmis IPJ Cluj.

În total, i-a fost aplicată o amendă în valoare de 4,930 de lei, iar polițiștii i-au reținut și permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și plăcuțele, potrivit IPJ Cluj.


Totodată, șoferului iresponsabil i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 120 de zile. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini, în Turda! O femeie de 30 de ani a fost transportată la spital

A plouat cu amenzi pe A3! Șoferiță, sancționată cu 2.320 de lei pentru viteză. Cu cât rula pe autostradă

Ultimele Stiri
abonare newsletter