Actualitate

Un șofer a provocat un accident în timpul unei depășiri periculoase! Era urmărit de Poliție prin Turda și Câmpia Turzii

Un șofer a lovit o mașină în timpul unei manevre de depășire în Turda. Bărbatul era urmărit de o mașină de Poliție fiindcă nu a oprit la semnalele de polițiștilor rutieri.

Un șofer a fost urmărit de Poliție  / Foto ilustrativ - captură video Faceboook Un șofer a fost urmărit de Poliție / Foto ilustrativ - captură video Faceboook

 

 


Când a fost prins de Poliție s-a dovedit că bărbatul circula cu mașina în timp ce avea polița RCA expirată și ITP aflat în afara valabilității.

 


„În jurul orei 11.30, pe strada Câmpiei, din municipiul Turda, un conducător auto, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Turda a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând doar pagube materiale, în timpul efectuării unei manevre de depășire a respectivului autovehicul. Mașina bărbatului de 52 de ani era urmărită de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda și Câmpia Turzii, urmare a faptului că pe raza municipiului Câmpia Turzii nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri aflați în cadrul unor activități de verificare.

Conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul efectuat de polițiști, efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire, dar și pentru polița RCA expirată, respectiv ITP aflat în afara valabilității”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Șoferii își strică mașinile pe drumul de 4 benzi din Jucu, la câteva luni de la lărgire! Reparații pe carosabil, pe cheltuiala constructorului

Se schimbă harta României? 15 județe în loc de 42! Clujul s-ar uni cu Bistriţa, Sălaj şi Maramureş

Ultimele Stiri
abonare newsletter