Actualitate

Un șofer clujean cu permis anulat și alcoolemie de 1,19 mg/l a produs un accident! A băgat o biciclistă în spital

Un accident în Recea Cristur din care a rezultat rănirea unei femei care circula pe bicicletă a fost provocat de un șofer clujean beat și cu permisul anulat.

Accident / Foto ilustrativ - captură video Faceboook Accident / Foto ilustrativ - captură video Faceboook

 

 


La data de 13 aprilie, un bărbat de 48 de ani din Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul Rutier.

 


El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul cu permis de conducere anulat și vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a provocat un accident rutier în timp ce conducea foarte beat și cu permisul anulat. În urma accidentului, bărbat a avariat o altă mașină și a băgat o femeie în spital:


„Cercetările au fost demarate la data de 13 aprilie a.c., în urma unui accident rutier produs în jurul orei 13.00, pe DJ 109A, în interiorul localității Recea-Cristur.

În fapt, bărbatul de 48 de ani, care se deplasa cu un autoturism din direcția municipiului Dej, ar fi pierdut controlul direcției, intrand în coliziune cu un autoturism parcat, care apoi a fost proiectat pe sensul opus de mers, acroșând o femeie aflată pe o bicicletă. În urma evenimentului rutier, femeia, în vârstă de 38 de ani a fost transportată la o unitate medicală.


Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea permisul de conducere anulat. Față de acesta polițiștii rutieri au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A plouat cu amenzi pe A3! Șoferiță, sancționată cu 2.320 de lei pentru viteză. Cu cât rula pe autostradă

Așa se circulă pe drumurile Clujului: beți sau fără permis! Un șofer foarte beat a făcut accident și a fost pus sub control judiciar

Ultimele Stiri
abonare newsletter