Actualitate

Așa se circulă pe drumurile Clujului: beți sau fără permis! Un șofer foarte beat a făcut accident și a fost pus sub control judiciar

Polițiștii depistează tot mai des șoferi iresponsabili care circulă pe drumurile din județul Cluj beți sau fără permis. Un bărbat a produs un accident când era foarte beat și a fost plasat sub control judiciar.

Accident / Foto ilustrativ - captură video Faceboook Accident / Foto ilustrativ - captură video Faceboook

 

 


Polițiștii clujeni au depistat zilele trecute mai mulți șoferi iresponsabili pe drumurile din județul Cluj, care au pus viața oamenilor din jur în pericol.

 


Unul dintre șoferi chiar a produs un accident rutier vineri în Căpușu Mare în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost plasat sub control judiciar.

Vedeți cazurile șoferilor prinși de polițiști mai jos:


  • La data de 31 martie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Cluj, care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar. 
    În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 18.00, bărbatul se deplasa cu o mașină pe DJ 103K, pe raza comunei Căpușu Mare, între localitățile Agârbiciu și Dângău Mare, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în decor. Testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Oprit de polițiști, pozitiv la testarea alcoolscopică. La data de 1 aprilie, în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit pentru verificări un autoturism, condus pe strada Grădinarilor, de un bărbat de 53 de ani, din județul Cluj. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.
  • Sub influența alcoolului cu mașina prin Izvoru Crișului. La data de 1 aprilie, în jurul orei 01.20, un șofer de 29 de ani din comuna Negreni, care conducea o mașină pe DN1 E60, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat în cadrul unui control, de polițiștii orașului Huedin. Tânărul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  • La volanul unei autoutilitare cu permisul suspendat. La data de 30 martie, în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Județean 764B, în localitatea Lunca Vișagului, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, mai mulți șoferi au primit amenzi pe autostrada A3 în cursul zilei de sâmbătă din cauza neregulilor în trafic, vezi AICI.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a fost bătut de CINCI bărbați în fața unui local din Cluj! Doi dintre agresori, plasați sub control judiciar

Tânărul care s-a răsturnat cu mașină în Mihai Viteazu era beat. Cum s-a produs accidentul și ce alcoolemie avea

Ultimele Stiri
abonare newsletter