Actualitate

O mașină a luat foc pe drum între Vultureni și Panticeu! A fost distrusă complet de flăcări. VIDEO

Un incendiu a izbucnit la o mașină pe drumul dintre localitățile clujene Vultureni și Panticeu.

Incendiu la o mașină între Vultureni și Panticeu / Foto: ISU Cluj Incendiu la o mașină între Vultureni și Panticeu / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit miercuri la un incendiu care a cuprins o mașină pe drum între localitățile Vultureni și Panticeu din județul Cluj.

Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, mașina era cuprinsă de flăcări, iar șoferul și un pasager erau ieșiți din autoturism.


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a distrus un autoturism situat între localitățile Vultureni și Panticeu. La misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă, iar când echipajele au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau generalizat. Imediat au fost desfășurate operațiunile de stingere. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical, incendiul pornind cel mai probabil de la o defecțiune a compartimentului motor”, a transmis ISU Cluj.

Mașină distrusă de flăcări / Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cinci mii de „rable” vor fi scoase de pe străzile Clujului. Cum poți beneficia de cei 3.000 de lei pentru mașina uzată

Tânăr din Cluj, urmărit de polițiști prin pădure și avertizat cu focuri de armă! Conducea fără permis o mașină neînmatriculată.

abonare newsletter