Actualitate

Două femei, găsite moarte într-o casă din comuna Luna, Cluj! S-au intoxicat cu gaz.

Două femei au fost găsite moarte într-o casă din comuna Luna, județul Cluj. Cauza decesului ar fi intoxicația cu gaz.

Două femei au murit intoxicate cu gaz într-o casă din comuna clujeană Luna / Foto: depositphotos.com Două femei au murit intoxicate cu gaz într-o casă din comuna clujeană Luna / Foto: depositphotos.com

 

 


Marți noaptea, pe 11 aprilie în jurul orei 21.15, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-o locuință din localitatea Gligorești, comuna Luna, au fost găsite două femei moarte.

 


În încăperea în care se aflau cele două femei s-ar fi simțit prezența unui miros puternic de gaze.

„Evenimentul a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 63 de ani, care s-ar fi deplasat în vizită la cele două femei de 65, respectiv 90 de ani.


Din nefericire, medicii prezenți la fața locului au declarat decesul acestora, survenit, probabil, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma expertizei medico-legale”, a transmis IPJ Cluj.

Monoxidul de carbon mai este numit și „ucigaș tăcut” în casă. Acesta este un gaz otrăvitor, iar dacă este respirat organele vitale sunt private de oxigen. Acest lucru poate să ducă la răniri sau chiar moarte.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Cluj, urmărit de polițiști prin pădure și avertizat cu focuri de armă! Conducea fără permis o mașină neînmatriculată.

Trei copii, evacuați dintr-o casă în flăcări în Sibiu! Doi intoxicați cu fum, al treilea a suferit un atac de panică

Ultimele Stiri
abonare newsletter