Ştiri din Transilvania

Trei copii, evacuați dintr-o casă în flăcări în Sibiu! Doi intoxicați cu fum, al treilea a suferit un atac de panică

Un incendiu a izbucnit la o casă din județul Sibiu. Trei copii au fost transportați la spital.

Incendiu la o casă. Trei copii, transportați la spital / Foto: mesageruldesibiu.ro Incendiu la o casă. Trei copii, transportați la spital / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Pompierii au evacuat trei copii dintr-o casă în flăcări în oraşul Cisnădie, ei fiind transportaţi la Spitalul de Pediatrie Luther din municipiul Sibiu pentru îngrijiri medicale, doi fiind intoxicaţi cu fum şi al treilea suferind un atac de panică, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Sursă foto: mesageruldesibiu.ro

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă în localitatea Cisnădie pe strada Lungă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o casă de locuit. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj SMURD. De asemenea, a intervenit SVSU Cisnădie cu propria autospecială şi o ambulanţă SAJ. La sosirea forţelor, incendiul se manifesta cu flacără în una din camerele casei. Din casă au fost evacuaţi trei minori, conştienţi. Echipajul SMURD a preluat o fată în vârstă de 15 ani şi a fost transportată la CPU Luther cu atac de panică. Ceilalţi doi minori, o fetiţă de 9 ani şi un băiat de 7 ani au fost preluaţi de echipajul SAJ şi transportaţi la CPU Luther, având o uşoară intoxicaţie cu fum”, a precizat reprezentantul ISU Sibiu.


De asemenea, pompierii au salvat şi un căţel.

La acest moment, incendiul a fost lichidat, iar pompierii lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. Potrivit sursei citate, ISU încă nu a stabilit cauza incendiului.


 

Sursă foto: mesageruldesibiu.ro

CITEȘTE ȘI:

Urs, lovit de un autoturism în Bonțida! Animalul fugea printre mașini. VIDEO cu accidentul

Un șofer a intrat cu mașina într-un camion, în Gilău! Autoturismul s-a făcut praf. FOTO

abonare newsletter