Actualitate

Marhaba Steak & Breakfast Restaurant, desemnat de Google, cel mai bun restaurant de tip "Steak-House" din Cluj-Napoca, la începutul anului 2023! (P)

Bazat pe un top al celor mai bune restaurante din Cluj, în primul trimestru al anului 2023, la categoria "Steak-House Restaurants" (restaurante specializate în gătirea cărnii de vită pe grătar), Google pozitionează "Marhaba Steak & Breakfast Restaurant" ca fiind restaurantul cu cea mai bună evaluare la categoria sa în orașul Cluj dar și în Romania, obținand ce-a mai mare notă, respectiv 4,9 din 5!

Clienții care i-au trecut pragul, au evaluat restaurantul din mai multe puncte de vedere, respectiv: poziția centrală a locației, designul restaurantului, servirea, personalul, atmosfera și binențeles, cel mai important detaliu, gustul cărnii și modalitatea de preparare a acesteia, iar conform comentariilor clienților: " carnea ți se topește în gură "! 


Așadar, "Marhaba Steak & Breakfast Restaurant" a obținut un punctaj de 4,9 din 5, aproape maxim din maxim, fiind și unul dintre puținele restaurante din Romania care obțin acest punctaj mare! 


În acest restaurant, clienții au lăudat calitatea cărnii  gatite pe grătarul tip " Josper " un gratar special pentru prepararea fripturilor pe carbune, denumit în lumea cunoscătorilor de carne, ca și "Rolls-Royce -ul " grătarelor.

Carnea este adusa exclusiv cu avionul, săptămanal, din America, Japonia și Australia, respectiv carnea Black Angus din America, Wagyu din Australia și Japonia și vestita carne Kobe din Japonia.

Important de menționat, se poate cumpara carnea și pentru a fi gatită acasă! Pe langă partea de carne, restaurantul serveste zilnic, începand cu orele 09:00 peste 13 tipuri de mic dejun. Binențeles cafeaua este una premium, făcută în aparatul de cafea " La Marzocco ", acest brand fiind poziționat ca și lider mondial în aparate de cafea. Cafeaua în sine, este un mix din Etiopia și Nicaragua, mix făcut special pentru Marhaba Steak & Breakfast Restaurant și prăjita la Cluj. 

De la orele 12:00 se servește și pește, fructe de mare, salate și deserturi după care clienții sunt "innebuniți", după cum se observă din comentariile acestora, comentarii care i-au propulsat pe primul loc în acest top! 


Așadar, felicităm Clujul și multumim celor de la Google pentru că ne pun pe harta gastronomică a lumii și felicităm și "Marhaba Steak & Breakfast Restaurant " pentru locul 1 și pentru diversitatea produselor oferite în meniul lor!

Lanțul de restaurante  "Marhaba" este deținut de familia Hanga, proprietara grupului de firme " Alex & George Import Export SRL ", companie înființată în anul 1991, companie cu capital 100% romanesc. 


Firma deruleaza afaceri în HoReCa, Imobiliare și Construcții.

Telefon Rezervări: 0773.700.700.


Adresa: Str Avram Iancu 13-15, Cluj-Napoca.

Deschis zilnic începand cu orele 09:00-24:00.

Website: www.marhaba-steak.ro ( aici găsiți prezentarea restaurantului și a meniului ). 

Instagram: Marhaba.steak.and.breakfast.restaurant

Facebook: Marhaba Steak & Breakfast Restaurant

Ultimele Stiri
abonare newsletter