Actualitate

Accident cu trei mașini și mai multe victime la Jucu. FOTO

Trei persoane au fost transportate, vineri la prânz, la spital în urma unui accident rutier la Jucu. În carambol au fost implicate nu mai puțin de trei mașini.

Accident la Jucu. Sursă foto ISU Cluj Accident la Jucu. Sursă foto ISU Cluj

 

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit vineri la prânz la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 13:33, iar la misiune au participat două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD. 


„Pompierii au găsit la fața locului trei autoturisme avariate. În două dintre autoturisme se aflau două femei, care nu erau încarcerate. Pentru a nu agrava posibilele leziuni, pompierii le-au extras în siguranță și le-au predat echipajelor medicale. Cele două victime au vârste aproximative de 70 și 40 de ani, fiind transportate la spital. Ulterior, la spital a fost transportat și un bărbat de aproximativ 60 de ani. În paralel, forțele noastre au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, transmite ISU Cluj.

La data de 7 aprilie, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1C – E576,  în afara localității Jucu, în care au fost implicate trei autovehicule.


„Din primele date s-a constatat că accidentul a fost produs pe fondul neacordării de prioritate, respectiv un conducător auto în vârstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe DN1C - E576 dinspre DJ 109D, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care se deplasau pe acel sector de drum. În urma evenimentului au rezultat trei victime din cele două autoturisme care erau conduse pe DN1- E576”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Jucu, un autoturism a luat foc. Șoferii din trafic au reușit să scoată victima din mașina avariată FOTO

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! 8 șoferi au „zburat” cu peste 100 km/h sâmbătă, în Jucu! Unul a condus cu aproape 200 km/h în localitate

Câinii lăsați liberi au atacat o căprioară în Jucu! Localnici: „Au omorât un bursuc, multe căprioare și mulți câini”

Ultimele Stiri
abonare newsletter