Actualitate

Clujul rămâne sub cod galben de ninsori, vânt și polei. Până când mai ține vremea rea?

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben de ninsori, vânt puternic și polei, valabilă pe tot teritoriul județului Cluj.

Clujul rămâne sub cod galben de ninsori, vânt și polei. FOTO: Paul Gheorgheci Clujul rămâne sub cod galben de ninsori, vânt și polei. FOTO: Paul Gheorgheci

 

 


Potrivit meteorologiilor, în intervalul 6 aprilie, ora 10 – 7 aprilie, ora 12 este valabilă o avertizare Cod Galben de ninsori, strat de zăpadă,  intensificări ale vântului și polei, în zonele ilustrate conform textului și hărții.

 


Astfel, în intervalul menţionat, în nordul și centrul Moldovei, în Maramureș, Transilvania și în nordul Crișanei, precum și în zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei de joi (06 aprilie), cu viteze de 40...60 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Pe arii restrânse se vor acumula 10...15 l/mp.

Cod galben și portocaliu de ninsori și vreme rea. FOTO: Captură ecran ANM.ro

În nord-estul Moldovei și izolat în rest se va depune polei. Intensificări ale vântului se vor semnala temporar și în sudul Olteniei.


Tot joi, până la ora 22, se află în vigoare un cod portocaliu de ninsori viscolite și strat consistent de zăpadă în județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași și zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud, Mureș

Așadar, în județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași și zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud și Mureș va continua să ningă viscolit, vizibilitatea va fi redusă și se va depune strat nou de zăpadă consistent. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55...65 km/h. Local se vor acumula peste 20 l/mp.


Vezi aici până când ar urma să mai țină vremea rea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Haos în țară, din cauza ninsorii! Nașterea unei fetițe, asistată prin apel video. Ambulanța nu a ajuns din cauza viscolului.

Ninsorile și vremea deosebit de rece continuă în nordul țării până sâmbătă! Se va depune strat de zăpadă

Ultimele Stiri
abonare newsletter