Actualitate

Percheziţii în 35 de județe, într-un dosar privind vânzarea de arme neletale şi muniţie aduse din Spania

Inspectoratul General al Poliției Române desfășoară marți dimineață peste 100 de percheziţii într-un dosar privind contrabanda de arme din Spania.

Percheziţii în 35 de județe, într-un dosar privind vânzarea de arme. FOTO: IGPR Percheziţii în 35 de județe, într-un dosar privind vânzarea de arme. FOTO: IGPR

 

 


 

Poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase efectuează percheziţii, marţi, la o persoană bănuită că ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale şi muniţie supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe judeţe, fără a obţine autorizările prealabile impuse de lege.


 

 „Poliţiştii din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - IGPR, pun în executare 100 de mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată”, informează IGPR.


Percheziţii în 35 de județe, într-un dosar privind vânzarea de arme. FOTO: IGPR

Activităţile au loc în 35 de judeţe, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu implicarea poliţiştilor din cadrul structurilor arme, explozivi şi substanţe periculoase, ordine publică, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalistică şi acţiuni speciale, beneficiind şi de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi.

Percheziţii în 35 de județe, într-un dosar privind vânzarea de arme. FOTO: IGPR

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții de amploare la persoane bănuite că au fraudat fondurile pentru hrana și cazarea cetățenilor ucraineni. Prejudiciul estimat la 2 milioane de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter