Actualitate

O femeie a suferit un atac de panică din cauza incendiului care i-a cuprins locuința. Pompierii intervin cu efective mărite

O femeie din localitatea clujeană Mihai Viteazu a avut nevoie de asistență din partea echipajului SMURD, în urma incendiului ce i-a cuprins locuința.

Intervenția cu efective sporite a pompierilor la un incendiu ce a cuprins o locuință din localitatea Mihai Viteazu. O femeie a avut nevoie de asistență SMURD/Foto ISU Cluj Intervenția cu efective sporite a pompierilor la un incendiu ce a cuprins o locuință din localitatea Mihai Viteazu. O femeie a avut nevoie de asistență SMURD/Foto ISU Cluj

 

 


Pompierii de la Detașamentul Turda intervin în aceste momente la un incendiu de casă petrecut în localitatea Mihai Viteazu. 

 


„Flăcările se manifestă la acoperiș pe o suprafață de aproximativ 20 mp, precum și la podul unde sunt depozitate diferite materiale combustibile. 

 


O femeie a suferit atac de panică și este evaluată de către echipajul SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Echipajele de intervenție au localizat incendiul și lucrează pentru lichidare, fiind exclusă posibilitatea ca flăcările să se extindă. 


La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă, autoscara și o ambulanță SMURD.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic la Pata Rât. O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter