Actualitate

Un accident între două mașini în Cojocna, produs de un clujean BEAT. Condusul beat sau drogat a devenit o obișnuință

Un șofer beat a provocat un accident între două mașini în comuna Cojocna din județul Cluj.

Accident / Foto ilustrativ - captură video Faceboook Accident / Foto ilustrativ - captură video Faceboook


 

Accidentul s-a produs la data de 31 martie, în jurul orei 15.00, în localitatea Iuriu de Câmpie.


 

Șoferul care a provocat accidentul era beat:


„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DJ 161 A, din localitatea Iuriu de Campie, comuna Cojocna, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, fiind implicate două autovehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a unuia dintre cei doi conducători auto, bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Cluj a indicat concentrația de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Cluj.


Consumul de alcool sau chiar droguri înainte de a urca la volan devine un obicei în rândul șoferilor clujeni. Frecvent, polițiștii clujeni depistează conducători în trafic sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe periculoase, lucru care a devenit o mare problemă. Aceștia pun viața celorlalți șoferi și a pietonilor în pericol, fiindcă mulți dintre ei cauzează accidente rutiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tată cu fetița de 4 ani în mașină, la un pas de tragedie în Cluj din cauza unui șofer IDIOT! „Mâine la prima oră nu ar trebui să aibă permis” VIDEO

Vânzător la supermarket în Cluj, atacat de un bărbat! Agresorul a folosit spray lacrimogen asupra lui

Ultimele Stiri
abonare newsletter